Pročitaj više...

O nama

Kuća Magične Trave je pionir na području organske kozmetike u hrvatskoj, a razvila se iz prvobitne ideje o uzgoju ljekovite biljke matičnjaka.

Već prvim urodom uvidjeli smo potrebu za finalizacijom proizvoda od ove i drugih ljekovitih biljaka, te za proširivanjem djelatnosti na vlastito sušenje.

Prvi gotovi proizvod bio je čaj matičnjaka (meliasa officinalis) čija svojstva imaju spazmolitski učinak, posebno kod raznih neuroza (želučano - probavnog trakta, neuroza srca, nervne smetnje uspavljivanja). Također se primjenjuje u fitobalneologiji - matičnjakove kupelji. Daljnjim izučavanjem svojstava matičnjaka shvatili smo da je matičnjak biljka koja se koristi ne samo kao čaj, već uvelike i u gastronomiji, kozmetici i welnessu. Vođeni tom misli osmislili smo i cijelu paletu naših proizvoda.

Proizvode iz vlastite proizvodnje koji su 100% prirodno uzgojeni i prerađeni (EKO certifikat), pretvoriti u prepoznatljiv autohtoni suvenir, te biti prisutni u svim prodavaonicama domaćih hrvatskih proizvoda, suvenirnicama, svim značajnijim turističkim destinacijama, spa hotelima, welness centrima i sl.

Osvojeno 1. mjesto u kategoriji prehrambenih suvenira na KvarnerExpo 2011 !

Za paletu prehrambenih suvenira pod zajedničkim imenom ”Kuća magične trave”

Osvojen Grand Prix KvarnerExpo 2011 !

Za cjelokupnu paletu proizvoda pod zajedničkim imenom ”Kuća magične trave”

 

"Melisina paleta proizvoda obiluje prirodnim, ekološkim, izvornim sastojcima autohtonih biljnih vrsta s područja Hrvatske, s toga mislimo da magiju Melisine palete treba nagraditi i istaknuti kao posebnu i zaokruženu cjelinu koja se sustavno iz godine u godinu nadograđuje , poboljšava i nadahnjuje s posebnom pažnjom na ovogodišnju Karmelićansku vodicu – eliksir s legendom."

                                                                               Mišljenje žiria!

Osvojena brončana plaketa na međunarodnom sajmu inovacija Arca  2011 !

Za noćnu anti-age kremu za područje oko očiju!

 

Dobiveni certifikati!

"Kuća magične trave" je prva paleta proizvoda u Hrvatskoj koja je dobila ove oznake: EKO kozmetika, 100% prirodna kozmetika sa ekološkim sastojcima i prirodna kozmetika sa ekološkim sastojcima za  naše proizvode!

 

Naša uvjerenja i vizija

- u svim našim proizvodima upotrebljavamo prirodne, ekološki uzgojene i prerađene sastojke autohtonih biljnih vrsta s područja Hrvatske

-trudimo se da većina ambalaže naših proizvoda bude od prirodnih materijala i da se može reciklirati

-vizija nam je da svi naši proizvodi budu u skladu sa načelima ekološke i organske kozmetike te ekološke, organske i veganske prehrane

- naši proizvodi nisu testirani na životinjama već na obitelji i prijateljima koji dragovoljno uživaju u blagodatima prirode i ljubavi usađenoj u svaki naš novi proizvod

 

Kontakt

OPG Jakopović
Organski uzgoj i prerada matičnjaka
Paka 26, 42220 Novi Marof

Tel: 042 612 067 / Fax: 042 205-067
Mob: 099 2166 711

Email: snjezana@opg-jakopovic.hr