Mlijeko za tijelo

Kao što koža lica traži adekvatnu njegu i zaštitu ovisno o vremenskim uvjetima, dobi i spolu, tako i koža tijela zahtijeva dodatnu njegu da bi bila vlažna, elastična i nahranjena. Mlijeko za tijelo je idealan kozmetički proizvod koji vam može pomoći hidratizirati kožu cijele godine, a posebice tijekom zimskih mjeseci.

Najveći dio vremena i brige posvećujemo njezi dijelova tijela koji su direktno izloženi vanjskim vremenskim utjecajima, tj. vidljivi su: licu i rukama. Ljeti izložena visokim temperaturama, UV zrakama, vjetru i soli, a zimi suhom zraku u grijanim prostorima i hladnoći u vanjskim uvjetima, koža će vam sama dati do znanja da joj je potrebna hrana i hidratacija. Ljuskice na području ispod koljena do gležnjeva, ispucale pete, svrbež i zatezanje u dijelu od koljena do bokova – sve su to znaci da je koža suha, dehidrirana, oštećena i da je vrijeme da joj posvetite posebnu pažnju.

Melisino hidratantno mlijeko za tijelo, koje sadrži više od 90 % ekoloških sastojaka, proizvedeno je od četiri vrsta hladno prešanih ulja s našeg područja (uključujući maslinovo i bučino ulje) te će vam upravo taj dio formulacije osigurati hranu za vašu suhu, perutavu kožu. Veći dio mlijeka za tijelo sadrži hidrolat matičnjaka koji, osim što izuzetno njeguje kožu, hidratizira ju i neutralizira crvenila na oštećenim dijelovima kože, on će umiriti vas i vašu kožu te odmoriti umorne mišiće i cijelo tijelo.

Kako bi se vaša koža još više osvježila i razbudila, melisino mlijeko za tijelo obogaćeno je eteričnim uljem limunske trave, koje osim što divno miriše i razbuđuje sva osjetila, poboljšava koncentraciju te djeluje i na živčani sustav, kao i sva ulja citrusnog mirisa. Tako ćete osim svojoj koži hranu i hidrataciju, svojem kompletnom organizmu omogućiti trenutnu razbuđujuću aromaterapiju.

Ako volite i druge teksture…

Ako je vaša koža suha i ispucana, na rasplaganju su vam i melisina masažna pločica koja će potaknuti cirkulaciju, nahraniti kožu E-vitaminom i stvoriti zaštitni sloj na koži, oporaviti ispcale pete i ruke nakon nekoliko večernjh nanošenja.

Maslac sa smiljem tkaođer će svojim sastojkom – kakao maslacem učiniti da koža bude sjajna i hidratizirana, a smilje će pomladiti vašu kožu i ona će zasjati novim sjajem.

Kad ste željni umirujuće masaže, a istovremeno vam je koža suha i zateže vas, Melisino ulje 3 u 1 je pravo rješenje za vas. Njega možete korisiti također za skidanje šminke.

Uživajte i počastite svoje tijelo blagodatima prirode…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *