Prirodne kreme za lice

Koža lica, može se reći, je najosjetljiviji dio tog našeg najvećeg organa i zahtijeva posebnu brigu i njegu. Organska kozmetika ili kozmetika izrađena od prirodnih sastojaka iz kontroliranog ekološkog uzgoja najbolje je što možete priuštiti svojem licu kako bi vam vrijeme bilo najbolji prijatelj, bilo da se radi o godinama ili o vremenskim uvjetima. Prirodne kreme za lice vaš su saveznik.

Kuća magične trave u svojoj ponudi ima 5 različitih ekoloških krema za njegu lica. Tih 5 elegantnih dama biramo prema tipu kože i vremenu upotrebe te, naravno, sastojcima od kojih su proizvedene i kojima smo skloniji.

Najuniverzalnija, obiteljska krema koju možete koristiti kroz cijelu godinu i za cijelu obitelj svakako je Melisina krema za suhu kožu. Napravljena od samo tri najvažnija sastojka: maslinovog ulja, hidrolata i pšeničnih klica, omogućuje korištenje i na najosjetljivijoj koži neovisno o dobi i spolu korisnika.

Ako ste mlađi ili općenito imate problema s tenom, muče vas prištići, masna i nečista koža T-zone i tražite dobru podlogu za šminku, onda je Melisina krema za mješovitu kožu pravi izbor za vas. Vrlo dobro se pokazala i kao balzam poslije brijanja za muškarce koji imaju masnu kožu. Svakom tinejdžeru dobro će doći uz melisin tonik i Elixir sapun…

Kod prvih bora, nakon tridesete, sjemenke grožđa su odlično rješenje jer su kao najjači prirodni izvor E-vitamina i antioksidanata prevencija kod opuštanja kože i nastajanja bora. Anti-age dnevna krema sa sjemenkama crnoga grožđa najbolji je izbor za suhu zrelu kožu. Stvorit će zaštitni sloj na koži tijekom dana i održati je vlažnom i elastičnom.

Za noć, kada se koža mora odmoriti i kada se obnavlja polako i potpuno, Melisina noćna krema na bazi sjemenki crnoga grožđa i ulja koštica marelice djelovat će na podočnjake, područje oko očiju, bore i natečene kapke, te će pomoću najvažnijeg sastojka, ruže, koži dati izuzetnu hidrataciju, svilenkasti osjećaj i odmorenost. Koža će ujutro izgledati svježa i zategnuta. Miris ruže prije spavanja još je jedna od prednosti koja će vas oduševiti.

Smilje, naša najpoznatija mediteranska uzdanica, koju je koristila još Kleopatra, zvana i biljka besmrtnosti, najvažniji je sastojak anti-age Melisine kreme sa smilljemNajdjelotvornije sredstvo protiv podočnjaka, bora, oteklina, mrlja od sunca i dehidrirane zrele kože. Krema koju možete koristiti i kao dnevnu i kao noćnu, kao najbolju hidratantnu podlogu za šminku i ako u kratkom vremenu želite izgledati mlađe, ona je vaš najbolji izbor.

Ubrzo ćete naše prirodne kreme za lice pronaći u novom, još ekskluzivnijem ruhu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *