Ružica si bila…

Ružica si bila…

Jedna stara narodna pjesma, prepjevana više puta do danas, kaže: “Ružica si bila, sada više nisi…” Da se ne biste osjećali direktno prozvani ovom pjesmom, možete učiniti više za sebe i svoju kožu njegujući je proizvodima na bazi te prekrasne biljke čije se latice beru samo u ranu zoru i za čiju litru ulja su potrebne 4 tone latica.

Hidrolat ruže

Upravo Melissina noćna krema za lice i područje oko očiju, sadrži više od 60 % hidrolata ruže u kombinaciji s uljem koštica marelice i sjemenkama crnoga grožđa. Ulje koštica marelice učinkovito omekšava i hidatizira suhu, zrelu kožu, blagotvorno djeluje na kožu i kosu jer je bogato mineralima, prirodnim vitaminima A i E te linolnom i drugim esencijalnim masnim kiselinama. Koža lako apsorbira ulje te ono ne ostavlja nikakve tragove.

Zrela, umorna, stanjena i dehidrirana koža bit će vam zahvalna za hidrataciju i hranu koju sadrže upravo aktivni sastojci hidrolata ruže. Pogodna je za sve tipove kože i djeluje antibakterijski.

Ovo ulje se može koristiti za najosjetljiviju kožu jer ne uzrokuje nikakve alergijske reakcije, a uz sjemenke grožđa, koje su najveći izvor prirodnog E vitamina i jednog od najjačeg biljnog flavonoida referatrola, koji koži daje mladenački izgled, čarobna forumula za svjež izgled bez borica oko očiju i podočnjaka u jutro je kompletna.

Na vama je samo da prije sna, pjevušeći namažete lice…

Melissina noćna krema