BORBA PROTIV CELULITA

BORBA PROTIV CELULITA

Došlo je proljeće, nadamo se da će uskoro i prestati ove kiše. Polako, ali sigurno kupujemo laganu odjeću, veselimo se ljetu i kupanju…

Svaka žena želi izgledati lijepo i njegovano, a posebno u kupaćem kostimu. Najveći neprijatelj tog dobrog osjećaja u kupaćem kostimu je taj estetski problem – celulit, neželjena narančina kora koju ima gotovo 90% žena svih dobnih skupina, neovisno o tjelesnoj težini. Stručnjaci smatraju da je celulit kod žena prisutan zbog stalnih hormonalnih promjena tijekom cijelog životnog vijeka.

Celulit je povezan s akumulacijom toksina i masnih naslaga u tijelu i jako teško ga se riješiti.

Dakle, za rješavanje problema s celulitom poželjno je promijeniti svoju prehranu i životne navike, redovito provoditi eksfolijaciju kože i masirati hranjivim anticelulitnim tretmanom.

Potrebno je stalno i uporno ponavljati anticelulitne tretmane koji razbijaju celulit kako se on ne bi vraćao.

Anticelulitni tretmani rade se u obliku jedne kure od 10 tretmana; svaki tretman sastoji se od čvrste anticelulitne masaže preparatima za topljenje celulita, drugim riječima to su ulja koja djeluju na poboljšanje cirkulacije, izlučivanje vode iz tijela i sl…

Prirodni anticelulitni tretman radi se sa prirodnim sastojicma; eteričnim uljima i začinima koji posjeduju aktivna svojstva eliminacije toksina, poboljšanje cirkulacije, brzog upijanja, poticanja izlučivanja vode iz tijela, detoksikacije.

Za početak tretmana potrebno je pripremiti kožu za anticelulitnu masažu, tako da ju očistimo od mrtvih stanica, anticelulitnim pilingom.

 

Anticelulitni piling  KMT BIO COSMETICS sastoji se samo od čistih prirodnih sastojaka: cimeta, kave, meda, sklopa eteričnih ulja koja djeluju protiv celulita.

Cimet u borbi sa celulitom ima ulogu poticanja cirkulacije i eliminacije toksina dok kofein iz  kave pokreće cirkulaciju i potiče izlučivanje vode, a samim time i štetnih tvari iz organizma, zateže kožu i u trenu je čini sjajnijom i glađom, tako da ona izgleda mladoliko.

Med je još jedan sastojak koji može učiniti čuda za vas i vašu kožu ukoliko se pravilno koristi. Med ubrzava metabolizam i povećava protok krvi…

Upotreba eteričnih ulja za borbi protiv celulita poznata nam je oduvijek i o njima skoro da i ne trebamo ponovo govoriti… tako da dobra kombinacija čistih eteričnih ulja u mješavini sa medom, kavom i cimetom, polučuje vrlo dobre rezultate u kratkom vremenu.

Za anticelulitne masaže i sve ostale tretmane obratite nam se s povjerenjem…